Verzorgings routine met de najaarseditie

Vernieuw je verzorgingsroutine met de leukste verzorgingsproducten uit de VIVACE.

Rituals

Met de herlancering van The Ritual of Ayurveda vervolgt Rituals haar duurzaamheidsreis. In lijn met haar doelstellingen ten aanzien van zero waste en recycling van verpakkingsmaterialen, vindt Rituals het van groot belang om nog meer natuurlijke bestanddelen te gebruiken in bestaande en nieuwe producten. The Ritual of Ayurveda is de eerste complete classic collection met producten die meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten.

verzorgingsset > Rituals

Salt of the earth

Maak nú kennis met de gloednieuwe deodorant in de geur Ocean & Coconut van Salt of the Earth. De basis van sandelhout en kokosnoot en frisse accenten van meloen en citrus doet je denken aan de oceaan. Deze gender neutrale geur is voor iedereen.

ma:nyo

Zachte exfoliërende schuimreiniger die overtollige olie en talg verwijdert. Ideaal voor een vette huid of een huid met acne.

reinigend sodaschuim > Manyo

BaByliss

Raak jij ook zo geïnspireerd door de talloze hairstyles die je momenteel ziet? Met de 9000 Cordless Collection van BaByliss, kun jij nu gemakkelijk iedere haarstijl creëren op elke gewenste plek! De collectie bestaat uit een Cordless Straightener, Waving Wand en Curling Tong. Nooit meer een bad hair day…

stijltang > Babyliss