Voor de mannen: deze producten kan je niet missen

Beeldomslag: S.Oliver

Wat zijn nou dé items die je als man zijnde niet kunt missen? VIVACE heeft een aantal populaire luxe items bij elkaar gezocht.

Chanel Allure 

Een frisse, kruidige, houtachtige compositie die de aanwezigheid van de drager kenbaar maakt. Een man met een ondefinieerbare elegantie, die op een natuurlijke manier charisma, kalmte en innerlijke kracht uitstraalt. En hoewel hij daar niets speciaals voor doet, valt hij op door zijn parfum.

>  www.chanel.com/nl

Buddha to Buddha

De Mangky armband, verwijzend naar onze premium lederen designer in Bali genaamd Komang, die deze geweven lederen band heeft ontworpen. Het bijpassende zilveren slot is ontworpen door ons ontwerpteam in Amsterdam en integreert perfect met de leren band. Klassiek en toch stoer tegelijk.

>  www.buddhatobuddha.com/nl

Ray-Ban

De Ray-Ban Round Metal Gradien is een retro zonnebril met een stijlvolle touch. Een stijlvolle unisex vintage look. Dit design wordt ook wel ‘Teashades’ genoemd en is geïnspireerd door de counterculture van de jaren 60.

>  www.rayban.com/netherlands

Balmain

Luxe cadeauverpakking gevuld met essentiele haarverzorgingsproducten voor de moderne man. In de cadeauverpakking zit inbegrepen een baardolie, hoofdhuid scrub en een luxe diepreinigende behandeling.

  > www.balmain.com/nl