Waarom dynamisch werken belangrijk is bij een kantoor baan

– advertorial –

Met een kantoorbaan zit je vaak meer dan 10 uur per dag. Dat begint ’s ochtends zittend aan je ontbijt, je zit in de auto of openbaar vervoer onderweg naar je werk en op kantoor ga je achter je bureau zitten. Eenmaal thuis aangekomen ga je lekker zitten voor het avondeten en ben je blij dat je na een lange dag werken rustig op de bank kunt gaan zitten.

We zitten dan ook maar liefst 85% van onze vrije tijd! Het spreekt voor zich dat dit langdurig zitten een bedreiging vormt in onze huidige levensstijl. Langdurig zitten verhoogt de kans op Obesitas, Diabetes type II, hart- en vaatziektes en bepaalde vormen van kanker. De negatieve gevolgen kennen we: dus wat kunnen we eraan doen? Bewegen!

Projectinrichting Lavoir gelooft in het dynamisch werken. Dynamisch werken stimuleert het bewegen op kantoor: afwisselend zitten, staan, lopen en elk halfuur twee minuutjes bewegen is dé manier om gezond te blijven. Dynamisch werken resulteert in gezonde en productiviteit. Staan en bewegen zorgt voor een verhoogd transport van zuurstof en suikers naar de hersenen en stimuleert creativiteit en medewerkerstevredenheid.

Dynamisch werken uit zich in zit-stabureaus waaraan afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden. Aan te vullen met zit-stahulpen, bureaufietsen en staand vergaderen. Houd vergaderingen kort en ga staan! Door staand te vergaderen blijft iedereen geconcentreerd en scherp. Zo worden vergaderingen sneller, slimmer en innovatiever.

Het bezit van dynamische werkplekken maakt een kantoor op zich niet dynamisch of gezond. Het rendement ontstaan door juist gebruik en wordt dus bepaald door de wijze waarop dynamisch werken wordt geïmplementeerd in een organisatie.

Projectinrichting Lavoir gaat graag met u aan tafel om deze nieuwe kijk op kantoorinrichting stap voor stap door te nemen. Naast activiteit-gerelateerde werkplekken en flexwerkplekken, dragen ook de vloer- en raambekleding en goede werkplekverlichting met sfeervolle kunst aan de muur bij aan uw werkplezier. Wij vatten uw wensen en verwachtingen samen in een creatief en uitdagend concept, waarmee het kantoor voortaan een fijne en uitdagende werkomgeving biedt!

Enthousiast geworden?

De medewerkers van Projectinrichting Lavoir met allen een passie op het gebied van projectinterieur begeleiden u met persoonlijke benadering van begin tot eind.

Projectinrichting Lavoir   |   Van Cittersweg 2a-4, 4341 RC Arnemuiden   |  

info@projectinrichtinglavoir.nl   |   0118616390