Wauw! Skincare met groente als ingrediënt

Weet wat je op je huid smeert…

Food for thought: weet jij wat je op je huid smeert? De Keurings-dienst van Waarde deed er oktober 2020 onderzoek naar samen met de Plastic Soup Foundation en de resultaten waren schokkend: de schatting is dat in 90% van alle care producten microplastics zitten, wat slecht nieuws is voor het milieu, want via het afvoerputje belanden de microplastics in het water, in de zee, in een vis en… op je bord. Dat moet anders! Maar hoe?

Als consument is het lastig om te ontdekken wat nu goed en fout is. Daarom is het tijd voor eerlijkheid in skin care, zonder microplastics, zonder zooi. Food for Skin is een gloednieuw Nederlands huidverzorgingsmerk van twee zussen die twee jaar hebben gewerkt aan de ontwikkeling van vijf huidverzorgingsproducten gemaakt van groenten. We weten allemaal dat groenten eten goed voor je is: veel vitamines en mineralen in je lijf. Maar je huid, je grootste orgaan ‘eet’ ook mee met wat er op komt, van uitlaatgassen tot make-up en ook huidverzorging.

Bescherm je huid, reinig je huid, voed je huid, met al het goede van planten en groenten. Food for Skin gebruikt 100% natuurlijke en deels biologisch en circulair gewonnen hoogwaardige cosmetische oli  uit o.a. tomaat, wortel, komkommer, pompoen en avocado. Wat je kunt eten, kun je nu ook smeren! De complete verzorgingslijn bestaat uit slechts drie producten. Easy does it: reinigen met wortel, beschermen met tomaat en afhankelijk van je leeftijd een verzorgend serum van komkommer (25-40), pompoen (40-55) of avocado (55+). Food for Skin houdt het graag simpel: meer heeft je huid niet nodig. En om het nog simpeler te maken, Food for Skin is genderneutraal en mild voor iedereen..  >  www.foodforskin.care