WIN! – Met Lynn de keuken in (E-kookboek)

#WINNEN – Nog aan het speculeren over gerechten voor de feestdagen? Met dit E-kookboek heb je binnen no-time een heerlijk gerecht op tafel!

Het is nog 17 dagen tot kerst! En ook al zal het dit jaar een beetje anders dan anders zijn, wij hebben er al zin in! We maken er met z’n allen gewoon het beste van!

Wij vieren de december feestmaand graag met onze volgers en geven elke week leuke cadeautjes weg. Houd de komende maand dus zeker onze kanalen in de gaten!

Wat moet je doen om kans te maken?

Meedoen is heel eenvoudig: volg VIVACE op Facebook en Instagram en laat ons onder het bericht met de winactie weten waarom juist dat cadeautje jouw kant op moet komen.

Op 15 december maken we de winnaar bekend.

Bekende foodblogger Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) lanceert haar nieuwe e-kookboek ‘Met Lynn de Keuken in’. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het avondeten. Zin in iets anders, iets lekkers en iets wat in 25 minuten op tafel staat? Dan zijn de 25 recepten in dit mooi vormgegeven kookboek precies wat je zoekt. Een geweldige aanvulling op je kookrepertoire. 

Het boek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Zo heb je altijd, waar je ook bent, een kookboek bij de hand. Informatie: www.lynnvandevorst.nl.

Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. Dat is precies de reden waarom Lynn dit boek heeft gemaakt. ‘Met Lynn de Keuken in’ geeft je een dosis verrassende recepten waarmee je direct aan de slag kunt.