Wintermode voor heren

Het is zover! Ook dit winternummer van VIVACE heeft een mannen-mode pagina met zich mee gebracht. Doe inspiratie op met de mooiste mannen items.

Emporio Armani

Een stijlvol beige goud quartz horloge van Emporio Armani met prachtige details. De 18 mm band van RVS vormt samen met de wijzerplaat een unieke combinatie die je look compleet maakt.

horloge > Emporio Armani

Acqua di Parma

We stellen je graag de nieuwe Acqua di Parma producten voor. De Signature of The Sun collectie bevat twee geuren: Lily of The Sun en Oud & Spice. Beide geuren werden samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit met een toets van citrus, kenmerkend voor het Italiaanse Huis.

eau de parfum > Acqua Di Parma

Ralph Lauren

De nieuwe collectie van Ralph Lauren zit weer vol met prachtige items. Zoals deze beige sneakers van canvas met afwerking van katoen. Stoer, maar toch elegant.

sneakers > Ralph Lauren

Mancera

Levendig en sprankelend, Cedrat Boise opent met tonen van citrusvruchten, zwarte bessen en kruiden en rust op een sensueel hart van jasmijn en patchoulibladeren. De langdurige sillage fascineert je met houtachtige, vanille, leerachtige en muskusachtige tonen.

eau de parfum > Mancera

beeld > Balr.