‘Woon inspiratie’

Als je op zoek bent naar wooninspiratie, kijk dan naar onderstaande producten van verschillende stijlvolle merken. Ze zijn uniek en creatief, en kunnen een echte eyecatcher zijn in jouw interieur! 

Marks & Spencer 

Dit jaar nog in Londen of Engeland? Maak je woning nog aangenamer met de uitgebreide collectie woonaccessoires van Marks & Spencer. Voeg eenvoudig mooie kleuren en patronen toe met zachte kussens en spreien of fleur de keuken op met prachtig servies en kookgerei. Ook online uiteraard. 

>   marksandspencer.com

MOOS kandelaar

Toe aan wat extra pit in het interieur? Deze unieke Kandelaar van MOOS is gegarandeerd een blikvanger. De speelse kaarsenhouder is geschikt voor een dinerkaars. Zet ‘m op een prominente plek, want hij mag gezien worden! >   fonq.nl

Light & Living 

De tafellamp Liva heeft een trendy minimalistische uitstraling met een ronde open vorm van zwart metaal en een ovale kap met een linnenstructuur. Door de ondiepe voet van slechts 12 cm is deze lamp perfect voor op een vensterbank of sidetable. >   light-living.com

Capi 

Bloempot Groove NL van Capi is een sieraad voor elke huiskamer, tuin en balkon. De lichtgewicht bloempot is nu verkrijgbaar in de prachtige kleur Gold. Hij heeft een mooie lijnenstructuur, geïnspireerd op de verticale groeven in rotsen die ontstaan door natuurlijke erosie. >   capi-europe.com.