‘Wooninspiratie voor het zomerseizoen’

Coverfoto: Meisterwerke

Meisterwerke vindt haar inspiratie bij historische schilderijen van edele lieden en landschappen uit de middeleeuwen en de renaissance. 

Urban Nature Culture

Verzameld, samengesmolten en voorzien van een intuïtief, modern ontwerp, geeft deze beker een instant zomers gevoel aan uw tafelsetting – door de zon te reflecteren.

 

made

>  www.made.com/nl

Ferm Living

Of je hem nu gebruikt als bijzettafel of als decoratieve sculptuur, de Mineral Sculptural Table maakt een indrukwekkende indruk in je huis. Gemaakt van 100% bianco curia-marmer, het is een echt statement-stuk, en met randen die met de hand worden gebroken met een beitel, is elke tafel uniek.   >  www.fermliving.nl

Maison Berger Paris

Deze prachtige vorm met facetten in het reliëf van het glas, laat het licht weerkaatsen. De combinatie van de sensuele rondingen, zachte of juiste krachtige kleuren geven de Lampe Berger Facette de uitstraling van een luxe sieraad.

>   www.maison-berger.nl

Pols Potten

De Steps vaas is uniek, modieus en in het oog springend. Het gekleurde glas wordt met de mond geblazen, zodat de vorm het licht op zo’n manier vangt dat het een etherische gloed creëert. 

  >  www.polspotten.com/nl