Woonmaand bij M40 Styling & Wonen

 

De zomer is voorbij, tijd om het in huis weer gezellig te maken. Met kussens, kleden en kaarsen is het heerlijk om het binnen aan te kleden en winterklaar te maken.

Bij M40 Styling & Wonen in Middelburg zijn ze helemaal klaar voor het nieuwe seizoen én oktober, woonmaand van het jaar. Eigenaresse Wilma: “Elk seizoen ontstaat er een geraffineerd palet aan kleuren en materialen. Van tijdloos en elegante natureltinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld blauw, groen, burgundy en okergeel. Banken en fauteuils in rijke, warme en luxe stoffen als velours. Op die manier zijn onze collecties altijd up-to-date. We hebben heerlijke kleden en veel kussens ingekocht, daarmee kun je je huis gemakkelijk een nieuwe look geven.”

M40 Styling & Wonen heeft altijd een uitgebreid aanbod op het gebied van interieur. In feite alles om de woon- en eetkamer aan te kleden. Of het nu gaat om een bank, een servies, verlichting of accessoires. Maatwerk is bovendien een belangrijk aspect in het bedrijf. Niet alleen meubels, maar ook lampenkappen en karpetten kunnen op maat gemaakt worden. “Met onze uitgebreide collectie spreken we veel mensen aan en hebben we voor ieder interieur een passend product. Dat is onze kracht. ”

‘We hebben heerlijke kleden en veel kussens ingekocht, daarmee kun je je huis gemakkelijk een nieuwe look geven’

Tijdens de maanden september en oktober is er een mooie prijsactie van bank Mae en fauteuil Club bij M40 Styling & Wonen. Deze trendy gestoffeerde en comfortabele meubels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben trendy stalen poten, waardoor ze erg luchtig ogen. Het is een 100% Nederlands product. De bank kost nu geen € 1476, -maar slechts € 1199,- en de fauteuil is tijdelijk in prijs verlaagd van €869,- naar € 699,-. Zeker de moeite waard om even in de winkel te komen bekijken. Inspiratie nodig bij het shoppen? Hulp is volgens Wilma binnen handbereik. “Wij helpen de klanten met ideeën en keuzes maken. We gaan op verzoek zelfs speciaal op zoektocht naar een gewenst artikel. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!”