Zeeuwse Woonmarkt: 24, 25, 26 oktober

De zevende editie van de Zeeuwse woonmarkt. Inmiddels weten we van de vorige edities, dat het bij de Zeeuwse Woonmarkt altijd gezellig is en er veel te zien, leren en beleven valt. Iedereen die wel wat inspiratie en advies kan gebruiken bij verhuizen, verbouwen, verduurzamen of een andere woonverandering, kan 24, 25 en 26 oktober zijn hart weer ophalen.

Het leuke van de Zeeuwse Woonmarkt is dat het zo lekker ongedwongen oriënteren is, zonder het gevoel van verplichtingen. Je kunt kennismaken met de nieuwste trends en innovaties en je tevens laten adviseren door deskundigen. Zij weten alles wat je moet weten om verantwoord en comfortabel te kunnen wonen. Aannemers, schilders, binnen-en buitenhuisarchitecten, installateurs, badkamer- en keukenspecialisten, gemeenten, tuinontwerpers, elektriciens, noem maar op. Ze zijn er allemaal en staan klaar met deskundig advies, interessante demonstraties, leuke workshops en toffe winacties.

TMC Wonen

De Zeeuwse Woonmarkt vindt plaats in de winkel van één van de initiatiefnemers: TMC Wonen in Goes. De plek waar je overigens een heel jaar door alles vindt voor de inrichting van je woning. Niet alleen meubels en raambekleding, maar ook verf, vloeren en (buiten)zonwering. “En deskundig advies”, voegt TMC-directeur Jaap Witte nog toe. “Onze binnenhuisadviseurs helpen je graag met een inrichting op maat. Welke stijl ook bij je past. TMC is thuis in alle stijlen.”

Trend

Welke stijl is vandaag de dag eigenlijk ‘in’? Is er, na de industriële trend al een nieuwe trend merkbaar? “Er wordt nog steeds veel metaal en hout gekozen. Maar het leuke van deze tijd, is dat mensen steeds meer hun eigen stijl bepalen. Ze combineren bijvoorbeeld een industriële tafel met een moderne bank of een strak stoeltje met een retro vloerkleed. Onze binnenhuisadviseurs kunnen op deze manier nog persoonlijker adviseren. En dat is precies wat we zo graag doen.”

‘Je kunt kennismaken met de nieuwste trends en je laten adviseren door deskundigen’

Familie

Persoonlijk advies past ook wel bij het ‘Familiebedrijf van het Jaar’. “Klopt, we zijn een typisch familiebedrijf, oprecht betrokken bij onze klanten. Dat zie je ook terug in onze service en aan de kundige vakmensen die we zelf in dienst hebben”, aldus Jaap, die kortgeleden het stokje overgaf aan de nieuwe generatie Witte.

Nieuwe generatie

“Waar vorige generaties gericht waren op groei, ligt de focus nu op kwaliteit. We willen niet de grootste, maar de beste inrichter van Zuidwest-Nederland zijn. Ook groeit onze tak TMC Project nog verder door, waarmee we de inrichting van bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen en zorginstellingen compleet verzorgen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe generatie de juiste weg is ingeslagen.”

Zeeuwse Woonmarkt

Donderdag 24 oktober: 14:00 – 21:00

Vrijdag 25 oktober: 13:00 – 17:00

Zaterdag 26 oktober: 10:00 – 17:00

Bij TMC in Goes

Tekst Kim de Booij

Fotografie Dennis van Overbeeke