Zo geniet je langer van het buitenleven

– advertorial – 

Exclusieve en luxueuze buitenverblijven om van te dromen! De Yersekenaren Marijn Bel en Frank Bakker bouwen de mooiste houten schuren, carports, garages, veranda’s en priëlen. Samen runnen zij Marbel Houtbouw in Yerseke. Ze vormen een gouden duo met veel liefde en toewijding voor het vak.

In 2005 is Marijn gestart met een klusbedrijf waar hij voornamelijk timmer- en metselwerk verrichtte. Omdat de vraag naar houtbouwprojecten steeds groter werd, besloot hij zich daar volledig op te richten. In 2012 was Marbel Houtbouw VOF een feit! Ook Frank is na het afronden van zijn HBO opleiding fulltime aan de slag gegaan in hun bedrijf.

Made in Yerseke

“Maatwerk is ons handelsmerk. En daarmee bedoelen we exclusief, duurzaam maatwerk.” Marbel Houtbouw realiseert het gehele proces. Van eerste kennismaking, offerte en 3D tekening, tot het uiteindelijke, exclusieve en luxe product. “Doordat het fabricageproces in onze werkplaats in Yerseke plaatsvindt, kunnen wij hogere kwaliteit leveren. De materialen waar wij mee werken zijn uitsluitend kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsarm.”

Houtsoorten

Er wordt het meest gewerkt met Douglas hout. Dat is een populaire soort, omdat het betaalbaar is en duurzaam door de goede kwaliteit. Frans Eiken is een duurzame houtsoort dat jarenlang mee kan gaan zonder slijtage te vertonen. Een ander houtsoort waarmee gewerkt wordt is Western Red Cedar. Het hout kenmerkt zich door de aantrekkelijke kleur, de natuurlijke bescherming en de hoge duurzaamheid.

Basis uitvoeringen

Naast het maatwerk assortiment, is er ook een exclusieve standaardserie. Deze serie is voortgekomen uit het exclusieve maatwerk concept. Dit brengt met zich mee dat de uitstraling van de serie exclusief is. De projecten worden gemaakt in de werkplaats in Yerseke, zodat de constructie alleen nog maar bij de klant thuis in elkaar gezet hoeft te worden. De klant kan ervoor kiezen om dit zelf te doen, hierdoor kunnen zij hun klanten een scherpe prijs aanbieden.

Eén aanspreekpunt

“Het is belangrijk dat er voor de klant een aanspreekpunt is voor het hele project. Van 3D tekening tot oplevering, we houden alles in eigen beheer. Een transparante communicatie draagt mee aan de topkwaliteit van het uiteindelijke product en wat er van Marbel Houtbouw verwacht mag worden.”

Marbel Houtbouw

Olzenpolder 4c, 4401 NK Yerseke

Marijn de Bel   06 5393 9075

Frank Bakker    06 1237 9299

info@marbelhoutbouw.nl

www.marbelhoutbouw.nl

Houtbouw mogelijkheden

• arages en (kap)schuren

• eranda / prieel

• arports

• ierenverblijven

• londers