‘Zomerse buitenleven inspiratie 2021’

Beeldomslag: Platinum

Platinum

Met de Platinum Challenger zweefparasol maak je op ieder moment van de dag een fijne schaduwplek, zonder dat je de parasol verplaatst. De parasol is namelijk 360° draaibaar en dubbel kantelbaar: zo draai je hem de hele dag met de zon mee!

Cave Home

Ontspannen in de buitenlucht? Met de Caterin ligstoel lukt dat perfect dankzij de rugleuning met 4 posities, ademend en zonwerend textilene gaas en wielen om makkelijk te verplaatsen. Gemaakt van massief, duurzaam eucalyptushout.

Vinto

Deze lantaarn van Trio is ideaal op het terras of in de tuin en past helemaal in een bohemian buitenruimte door een romantische en gezellige sfeer. De lantaarn is gemaakt van kunststof en kan tegen echt Hollands weer!

Iittala

Prachtig Scandinavisch design dat je leven lang meegaat. De tijdloze items voor wonen en tafelen maken je dagelijkse rituelen bijzonder. De door-en-door gekleurde glazen producten worden nog steeds in Finland gemaakt – soms zelfs met de mond geblazen. Het servies van de Iittala Taika serie heeft prachtige illustraties die inspireren en je fantasie tot leven laten komen.

James Whetlor – Big Green Egg   

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.   

€ 29,00   |   ISBN 978 90 223 3788 2