

Food & drinks
Genieten van heerlijk eten en drinken, samen met vrienden en familie. Met deze items wordt dat gegarandeerd een succes. Tonic water > Double Dutch Keukenmachine


In gesprek met Thijs Meliefste
Restaurant Meliefste in Wolphaartsdijk heeft een Michelinster en staat in de top 20 van beste restaurants van Nederland. Thijs vertelt over tien jaar Meliefste, hoe


Keukenhulpjes
Of je nu kookt, eet of een drankje inschenkt, deze keukenhulpjes maken het allemaal beter! Met de juiste tools in de keuken wordt elke maaltijd


Heerlijk genieten met deze food items
Het is heerlijk genieten met deze food items. Een echte musthave voor in jouw keuken is de Cuisinart 3- in-1 grill. Zo start je de


“Zeeuwse wijnmeiden gooien hoge ogen met natuurwijnen van Solaris, Johanniter en Salomé”
Het is 2017. De in Zeeland geboren en getogen nichtjes Sally Feenstra en Trees Korstanje schrijven zich in voor een cursus wijnbouw. Hier leert het


‘De Timmerfabriek omarmt haar rijke industriële verleden met trots’
Het gonst in Vlissingen. In de stadswijk Scheldekwartier is nieuwe energie voelbaar: hier gebeurt iets. Wegbereider en iconisch landmark in dit nieuwe stadsdeel is Hotel


‘Het is een begrip in Zeeland: Restaurant Katseveer’
Column door Bert Flipse


‘Een smakelijk recept van chef Michel Louws’
Naam Michel Louws Leeftijd 49 Woonplaats Nieuw-Zeeland Beroep Chef-kok sinds 1990 Op de foto Pop up/tijdelijk zomerrestaurant De Lasloods in Vlissingen Welk appetijtelijk recept deel je


‘ZAAL bij Katoen: een natuurlijke, vertrouwde en familiaire samenwerking!’
Column door Bert Flipse


In gesprek met topchef Syrco Bakker: ‘De Zeeuwen mogen trots zijn op hun provincie’.
Syrco Bakker van restaurant Pure C in Cadzand mag zich chef van het jaar noemen. De chef-kok vertelt over zijn signature, connectie met Zeeland en


Het Oosterscheldekreeft seizoens is weer van start ‘smaakt als vanouds’
Het was een feestje, niet zo omvangrijk als in vroegere tijden, maar het werd gevierd. Tot 16 juli is het seizoen van de Oosterscheldekreeft geopend


‘Uniek: Écht Zeeuws gebrande koffie’
‘Na 26 jaar wordt er weer koffie gebrand in De Van Nelle Fabriek door Rob Clarijs’ Rob Clarijs, het brein achter De Zeeuwse Branding, is


‘5x heerlijk genieten met deze culinaire musthaves’
coverfoto: Cuisinart Draadloze pro staafmixer Krachtig, lichtgewicht en perfect voor het maken van soepen, sauzen, smoothies en cocktails. Hij is jouw perfecte handlanger om eiwitten


Culinair genieten met inspiratie uit de wintereditie
beeld > Jotex De nieuwe keuken collectie van het Scandinavische merk Jotex heeft voor ieder wat wils. Een speciale Holiday collectie met unieke producten gemaakt


‘Geniet ook van het oesterseizoen’
Zelf oesters rapen is de laatste tijd flink in opmars, niet alleen in Zeeland, maar ook in andere delen van het land, zoals op de


‘Bambino, de handmatige espressomachine’
Sage Appliances lanceert de Bambino, een betaalbare, compacte en handmatige espressomachine maakt het mogelijk om thuis binnen een handomdraai een third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De


‘Sir Francis, de Colombiaanse specialty koffie
Sir Francis is een op kleine schaal gedistilleerde likeur gemaakt met vers gebrande, volledig traceerbare, Colombiaanse specialty koffie, gecombineerd met zijn eigen gedroogde koffiebes-schil, ook


‘Fair Ferry’ – Culinair
Fair Ferry organiseert eind oktober ‘gefundenes Fressen’, een actieve en avontuurlijke zeilvakantie van drie dagen waarbij je op zoek gaat naar je eigen eten. Denk


Inspiratie voor de perfecte BBQ avond met vrienden!
Wist je dat tussen 12:00 en 14:00 de zon op zijn sterkst is en je het beste in de schaduw kunt zitten? Buitenom de warme


Het perfecte Zeeuwse kopje koffie maken doe je zo!
De Zeeuwse Branding staat voor kwaliteit, authenticiteit en traceerbaarheid, waarbij er binnen de gehele keten aan het roer blijft om zo de beste en eerlijke