



Slag op de Schelde: culinaire krachtmeting op het water
De kookwedstrijd Slag op de Schelde neemt steeds grotere vormen aan. Chefs uit heel Nederland en zelfs daarbuiten staan te trappelen om mee te doen.


Dineren vanuit een ander perspectief
In het interieur van Codium worden de zintuigen steeds vanuit andere hoek verrast door unieke contrasten en overgangen in smaak – gekoppeld aan elementen van


Wereldse bouillons
In januari verschijnt Wereldse bouillons van Marianne Snel. De basisbouillons en gerechten die je met dit kookboek kunt maken zijn geïnspireerd op de Italiaanse,




‘Zelf eet ik ook graag het beste van het beste’
In gesprek met: Danny en Juri Nolet


De ultieme plek voor jouw bruiloft, diner of feest bij Katoen Goes
Eigenlijk is het best bijzonder. Hotel en brasserie Katoen heeft een enorme naamsbekendheid en is niet meer weg te denken uit de Goese binnenstad. Alsof


Een glas vol karakter
In gesprek met bierbrouwer Kees Bubberman over zijn bekende bierbrouwerij. Het allereerste biertje dat bierbrouwer Kees Bubberman ooit dronk, was een Shandy. “Dat was in


‘Van Yerseke naar Hong Kong’
In gesprek met mossel en oester liefhebber Martin Rijk over zijn business in China. “Ik droomde van oesters, werd ermee wakker en dacht er de






Een interieur dat past bij Laurent Smallegange en zijn gerechten
In gesprek met: Janine Hoekman




Van een juicy burger tot de exclusieve carabinero
In gesprek met: Sidney Schutte


‘Nieuwe parel aan de Grote Markt in Goes’
De burgemeester van Goes noemde het een nieuwe parel aan de Grote Markt. En Won Yip, een van de grootste horeca-uitbaters van Nederland was tevens






‘Zelfs tijdens vakantie gaat het werk door’
In gesprek met: Jurgen van Cutsem


Chef-kok Laurent Smallegange kookt op grote hoogte
In gesprek met: Laurent Smallegange


Terugblik opening oesterseizoen 2015
Met een sleep over de Oosterschelde haalt de YE60 van Aard Cornelisse oesters op. Het is 7 september, de dag van de officiële opening van